Το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο φιλοξενούν την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών για την προετοιμασία της

 Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών έχει κάνει έδρα της το Ηράκλειο στα τελευ-ταία επίσημα παιχνίδια και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα.Στο πλαίσιο αυτό το Παγκρήτιο στάδιο φιλοξένησε σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που προετοιμάζεται για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής 12 Ιουλίου απέναντι στην Ανδόρα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 


Την Εθνική ομάδα που προπονήθηκε στις άρτιες εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Γιάννης Τσαπάκης.

Ο Αντιδήμαρχος αφού καλωσόρισε την αποστολή και ευχήθηκε καλή επιτυχία είχε μια συζήτηση τόσο με την αρχηγό της αποστολής Αριστέα Ρόμπολα όσο και με τον προ-πονητή της Εθνικής μας ομάδας Αλέξανδρο Κατηκαρίδη τονίζοντας την ετοιμότητα αλλά και την διαθεσιμότητα των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου προς την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........