Και φέτος η ετήσια έκθεση από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

 Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης (ΑΣΓΕΚ) διοργανώνει την ετήσια έκθεση των μελών του στο κέντρο του Ηρακλείου. Θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην πλ. Αγ. Αικατερίνης στον Αγ. Μηνά 5 -14 Ιουλίου 2024, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου

 

Η έκθεση φέτος έχει τίτλο «Κρητική Φύση: από την Τέχνη στα Super Foods». Όπως κάθε χρόνο τοπικές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους (χειροτεχνία, οικοτεχνία, τρόφιμα, καλλυντικά, ένδυση, τουρισμός, κ.α.). Ώρες 11:00πμ με 11:00μμ.

 


Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα δώσουν έμφαση στην χειροτεχνία που εμπνέεται από την χλωρίδα του τόπου μας, στην οικοτεχνία που παράγει μοναδικά τρόφιμα και γενικότερα στην κρητική διατροφή. Η έκθεση πλαισιώνεται από καθημερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις – μουσικές και άλλες, με συμμετοχή σχετικών διευθύνσεων της Περιφέρειας Κρήτης, Αγροδιατροφική Σύμπραξη, κλπ.

 

Όπως αναφέρει ο σύλλογος «Στο τέλος της έκθεσης έχουμε τη χαρά να συνδιοργανώνουμε με το «Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών» (ΕΕΔΕΓΕ) και την Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Σοφία Εφραίμογλου το 3ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο Ηράκλειο13 Ιουλίου, 2024 στο επιμελητήριο Ηρακλείου».

 

Και φέτος η ετήσια έκθεση από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........