Έναρξη κύκλου δωρεάν μαθημάτων Χορευτικής Γυμναστικής στον Δήμο Χερσονήσου

 Δωρεάν μαθήματα Χορευτικής Γυμναστικής για ενήλικες συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και η Σχολή Χορού «Arte Ballet Dance School», με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου.Η πρωτοποριακή μέθοδος Χορευτικής Γυμναστικής περιλαμβάνει άσκηση σε ζωντανή και ευχάριστη ατμόσφαιρα με διαρκώς εναλλασσόμενες χορογραφίες, σύγχρονη χορευτική μουσική, διασκέδαση και, φυσικά, χαρούμενο κλίμα διδασκαλίας. Ο χορός είναι “οξυγόνο” για κάθε ηλικία, ό,τι καλύτερο για όσους αγαπούν το χορό και ταυτόχρονα ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από την άσκηση και την ευεξία που μπορεί να προσφέρει.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες από 18 ετών, με έναρξη τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022. Θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στο Φιλωνίδειο κλειστό γυμναστήριο Λιμένα Χερσονήσου, οδός Ελευθερίας 21, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού και ιδιοκτήτρια της Σχολής Χορού «Arte Ballet Dance School», Κατερίνας Καργάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο τηλέφωνο: 2810-332138 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00-14:00) και ηλεκτρονικά στο: koinofelis@hersonisos.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........