Ο Δήμος Ηρακλείου τιμώμενος στην έκθεση Phlioxenia 2022 στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Ηρακλείου είναι ο τιμώμενος Δήμος στην διεθνή έκθεση «Philoxenia 2022» που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο της ΔΕΘ από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου στην συμπρωτεύουσα θα είναι ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου θα έχει συνάντηση και με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. 


 

Η έκθεση Philoxenia διοργανώνεται από το 1985 και είναι από τις σημαντικότερες στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού, ενώ συγκεντρώνει και μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον.

Η φετινή Philoxenia περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 235 εκθέτες και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Τιμώμενη χώρα θα είναι η Αρμενία.

Στο περιθώριο της παρουσίασης της έκθεσης, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο με τη συνέργεια της HELEXPO η 1η Philoxenia on the road. Ο κ. Σισαμάκης συναντήθηκε και με την Προέδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τους Οργανισμούς Διαχείρισης Προορισμού ενώ υπήρξε δέσμευση για ανάληψη κοινών δράσεων Ηρακλείου και Θεσσαλονίκης.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........