Βιωματικό Εργαστήρι σεξουαλικής αγωγής για παιδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Βιωματικό Εργαστήρι σεξουαλικής αγωγής για παιδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

  Ο Δήμος Μαλεβιζίου συμμετέχει στην καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών με μία δράση αφιερωμένη στα παιδιά που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας(Τσαλικάκι).


Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο σεξουαλικής αγωγής από την Α.Ξ.Ε.Π.Τ. (Ασφαλή Ξέγνοιαστα Παιδιά Τώρα), τη βραβευμένη ομάδα του Φρίξου, με θέμα: «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις», για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών, με τη διοργάνωση από την Περιφέρεια Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) Μαλεβιζίου.


Η φετινή εκστρατεία, υπό το κεντρικό σύνθημα: «Μη συνηθίζεις τη βία! Πάρε και ΕΣΥ θέση», αποσκοπεί στην κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών ως προς την αναγκαιότητα ενεργού συμμετοχής τους στο διαρκή αγώνα για την προώθηση της έμφυλης ισότητας και δικαιοσύνης, την αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων, την εξάλειψη των διακρίσεων και ανισοτήτων που βιώνουν οι γυναίκες και τα κορίτσια και την πρόληψη και εξάλειψη της έμφυλης βίας.


Για την συμμετοχή παιδιών στο βιωματικό εργαστήριο είναι απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής στο τηλέφωνο: 2813 410211(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)


Βιωματικό Εργαστήρι σεξουαλικής αγωγής για παιδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........