Έρευνα για τα καταλύματα Airbnb στο Δήμο Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Έρευνα για τα καταλύματα Airbnb στο Δήμο Σητείας

Η Airbnb, η δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις καταλυμάτων, έχει αποκτήσει μια σημαντική απήχηση και μερίδιο αγοράς ανάμεσα στους ταξιδιώτες που αναζητούν και κάνουν κράτηση για διαμονή σε έναν προορισμό.Το σημερινό τμήμα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης τύπου Airbnb (short-term rentals) έχει προχωρήσει πολύ από την έναρξή του. Από εναλλακτικά καταλύματα σε ιδιωτικά καταλύματα και τώρα βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. 

 

Σύμφωνα με πρόσφατη ταξιδιωτική έρευνα της Phocuswright "Niche No More: European Short-Term Rentals" τα ακίνητα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης έχουν διαμορφώσει τη θέση τους ως κύρια επιλογή για ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση καταλύματος κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. 

 

 

Η πανδημία τους έδωσε περαιτέρω ώθηση για να μετακινηθούν στη συνείδηση του κοινού, αν και απέχουν ακόμη πολύ από το να εκθρονίσουν τα ξενοδοχεία ως τον ηγέτη στα καταλύματα.

Περισσότερα από 800 καταλύματα στην πλατφόρμα της Airbnb στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας 


Η έρευνα της εταιρείας μάρκετινγκ Tourix εστιάζει στην περιοχή της Σητείας σε σχέση με την Airbnb και αναλύει τα δεδομένα των καταλυμάτων έτσι όπως διαμορφώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ