Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη στο Heraklion Arts and Culture!

 

Μια εξαιρετική συναυλία με την μοναδική Παυλίνα Βουλγαράκη είναι πλέον διαθέσιμη στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture!
Την συναυλία μπορείτε να  παρακολουθήσετε on demand στη Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» εδώ: https://youtu.be/lvBjbFJT1fc



Η Παυλίνα σε αυτή τη συναυλία παρουσιάζει ένα πρωτότυπο και γεμάτο φρεσκάδα πρόγραμμα γεμάτο από την ενέργεια και το ταλέντο της, μια μουσική παράσταση με σκοπό να φέρει κοινό και καλλιτέχνη πιο κοντά.


Με σαφώς πιο electro διάθεση και ξεκάθαρες δυτικές επιρροές ακόμη και στους πιο παραδοσιακούς ρυθμούς, η Παυλίνα ξαναδιαβάζει τη μουσική της αφήνοντας πιο pop στοιχεία να βγουν στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι μια ατμοσφαιρική συναυλία με τα αγαπημένα της τραγούδια, δικά της και άλλων, να φτιάχνουν έναν κόσμο που μιλά στην καρδιά.
 
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ΄ Οδόν»!
 
Μαζί της επί σκηνής οι: Μηνάς Λιάκος (κιθάρα), Γιώργος Κωνσταντίνου (μπασό), Χρήστος Βίγκος (Τύμπανα, Φώνη) Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα) Ηχολήπτης: Νίκος Κόλλιας
 
7ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ΄ Οδόν» 2022
Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού
 
Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις on line πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του Heraklion Arts and Culture on demand!
 
Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb   

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........