Επιμορφωτική Συνάντηση Στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Επιμορφωτική Συνάντηση Στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

  Με αφορμή την ολοκλήρωση της Έκθεσης της ΟΑΚ για τον Renato Mordo, του πρώτου διευθυντή και σκηνοθέτη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής της Ελλάδος, που έφερε τον τίτλο: «Renato Mordo. Εβραίος, Έλληνας και Γερμανός. 


Η ζωή ενός καλλιτέχνη την εποχή των άκρων», προγραμματίζεται, όπως ανακοινώθηκε,  επιμορφωτική συνάντηση για εκπαιδευτικούς, η οποία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, το προσεχές Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, 10:00-12:00 π.μ

oak

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «κεντρικοί ομιλητές θα είναι: ο ελληνιστής-επιμελητής της Έκθεσης Τόρστεν Ίσραελ / Torsten Israel και ο Δρ Γεώργιος Καρκάνης, Διευθυντής του Γυμνασίου Αλικιανού του Δήμου Πλατανιά. Μετά το πέρας της επιμορφωτικής συνάντησης, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και παρουσίαση της Έκθεσης από τον επιμελητή της. 

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Αικατερίνη Καρκαλά, Υπεύθυνη του Προγράμματος, στο τηλέφωνο 2824022245 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση oac@oac.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........