Αθλητικές μπάλες σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Αθλητικές μπάλες σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

 Αθλητικές μπάλες για τους μαθητές και μαθήτριες στα γυμνάσια και λύκεια της Π.Ε. Λασιθίου, παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης σε αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Αθανάσιος Κατσαγκόλης, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Γεώργιος Ξένος, οι Διευθυντές του 1ου και 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, Ημερησίου ΓΕΛ Σητείας Όλγα Πιθαρούλη, Μαρίνα Τουτουδάκη, Εμμανουήλ Τσιφετάκης αντίστοιχα, οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πασχάλης Κούτρας, Μανώλης Τσαμπανάκης και Λεωνίδας Τερζής και ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης. Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν:

 


  • Εβδομήντα έξι (76) μπάλες ποδοσφαίρου
  • Εκατό δέκα τέσσερις (114) μπάλες πετοσφαίρισης
  • Εκατό δέκα τέσσερις (114) μπάλες καλαθοσφαίρισης

 

Οι εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη για την συνεργασία και στήριξη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ