Κύπελλο Ελλάδος 2023 «European Cheer League open Creta Cup» και κύπελλο Ελλάδος «Breaking Dance» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Κύπελλο Ελλάδος 2023 «European Cheer League open Creta Cup» και κύπελλο Ελλάδος «Breaking Dance» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν το  Κύπελλο Ελλάδος 2023 του Cheerleading και το «CHEER OPEN CRETA CUP 2023». 


Η αθλητική διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου  Ηρακλείου , θα διεξαχθεί από τις 3 έως και τις 5 Μαρτίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια». Στους αγώνες συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από 14 σωματεία-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading από όλη την Ελλάδα.


Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης οι αθλητές θα διδαχθούν χορογραφίες τις οποίες θα κρίνουν καταξιωμένοι προπονητές από το εξωτερικό. Από την Σλοβενία έρχεται για ακόμα μία χρονιά στην Ελλάδα η Mateja Grbec. 

Για 2η φορά στη χώρα μας θα βρεθεί και ο Βρετανός Jonathan Rattigan. Το πάνελ των κριτών-προπονητών θα συμπληρώσουν από την Σλοβενία η Sasa Stiftar, η Nina Zvizdalo και η Julie Baillieu από το Βέλγιο.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να φέρουν εις πέρας την πρόκληση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς τη Παρασκευή και το Σάββατο θα διδαχθούν τις χορογραφίες από τους coaches που θα έρθουν από το εξωτερικό και την Κυριακή θα διαγωνιστούν και θα κριθούν σε αυτές.


Το διαγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει την εκμάθηση και διαγωνιστική συμμετοχή στις κατηγορίες Cheer Freestyle Pom, Cheer Hip Hop, Cheer Jazz, Cheerleading All Girls.

Παράλληλα με το Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της European Cheer League  που αφορά προκρίσεις ζευγαριών και ομάδων για το 2024 μαζί με το CHEER OPEN CRETA CUP 2023 που διοργανώνεται για πρώτη φορά.


Τέλος, οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της πόλης στην οποία θα  ηγηθεί η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου. Θα ξεκινήσει από την πλατεία Λιονταριών και θα καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Παρασκευή 3 Μαρτίου

10:30 – 20:30. Αγωνιστική Διαδικασία Κυπέλλου (εκμάθηση χορογραφιών)

Σάββατο 4 Μαρτίου

9:30.  Αγωνιστική Διαδικασία Κυπέλλου

12:30. European Cheer League (ζευγάρια)

14:30. Κύπελλο Breaking (κατηγορία έως 15 ετών)

18:30. Flash Mob (Πλατεία Ελευθερίας)

Κυριακή 5 Μαρτίου

10:00. Τελετή έναρξης – Παρέλαση Ομάδων

11:00. Κύπελλο Cheer & Creta Cup

12:30. European Cheer League (Ομάδες)

15:30. Κύπελλο Breaking (κατηγορία άνω των 16 ετών)

16:45. Τελετή λήξης

17:15. Απονομές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........