ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

 images-stories-Syntages-kouneli_kokkinisto_1-275x216

Υλικά: 

1 κουνέλι
 2 κρεμμύδια
 3-4 ώριμες ντομάτες
1 φλιτζάνι λάδι
 ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
αλάτι 
πιπέρι



Εκτέλεση:
 Αφού πλύνουμε το κουνέλι, το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και βάζουμε το κρέας μέχρι ροδίσει. Το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τις ντομάτες τριμμένες, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί. Το παρακολουθούμε και , αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον νερό. Όταν το κρέας μαλακώσει και δέσει η σάλτσα, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό με τηγανιτές πατάτες.






ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........