Θανατηφόρο το τροχαίο το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στη Σητεία

 Το δυστύχημα με την εμπλοκή ενός οχήματος, έγινε στον παραλιακό της πόλης, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αγροτικό 4x4.

Να αναφέρουμε ότι το θύμα, ήταν συνοδηγός στο μοιραίο όχημα. Ο άτυχος άνδρας ήταν 33 ετών, και εργαζόταν σε αρτοποιείο.

Στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε τραυματισμένος και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το δυστύχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες επί της συμβολής των οδών Ρουσελάκη και Β. Κορνάρου εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Σητείας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με 33χρονο ημεδαπό οδηγό και 33χρονο ημεδαπό συνοδηγό, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο προέβη στον απεγκλωβισμό του 33χρονου συνοδηγού και στη συνέχεια, αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Σητείας, όπου ο 33χρονος συνοδηγός κατέληξε.



Από το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧΕ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παραμένει νοσηλευόμενος.



Φωτογραφία Γιάννης Λιονάκης

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........