Με επιτυχία η Γιορτή της Αποκριάς που προσέφερε σε ηλικιωμένους ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδρομή για τη Γιορτή της Αποκριάς  που προσέφερε όπως κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης σε ηλικιωμένους.   


Συνολικά, στην εκδρομή συμμετείχαν 340  άτομα, από τα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας - Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η.) του Δήμου Ηρακλείου και 310 από τις σεισμοπαθείς περιοχές Αρκαλοχωρίου, Καστελίου, Αρχανών - Αστερουσίων, Πεζών, Πύργου Μονοφατσίου και Χάρακα.



Η εκδρομή περιελάμβανε ξενάγηση στη Μονή Αγκαράθου καθώς και γεύμα στο Κέντρο «Palladium» στην Ανώπολη, όπου παρέστη και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη.  Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. 


Ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Μιχάλη Βλατάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης για την προσφορά καθώς και τον Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης για την ξενάγηση στη Μονή Αγκαράθου.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........