Ένα βιβλίο για την οικογένεια και την αποδοχή από τη συγγραφέα Χριστίνα Αποστολίδη και τις Εκδόσεις Ψυχογιός. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ένα βιβλίο για την οικογένεια και την αποδοχή από τη συγγραφέα Χριστίνα Αποστολίδη και τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Μια χαρούμενη ιστορία με βουτιές και παιχνίδια με παράξενα προϊστορικά ζώα, αλλά και με αγάπη και σεβασμό για κάθε πλάσμα και κάθε οικογένεια!

 

Η Φτερωτή νιώθει το πιο τυχερό παιδί στον κόσμο. Έχει έναν μπαμπά εξερευνητή, έναν μπαμπά ζαχαροπλάστη κι έναν μπαμπά παραμυθά. Τα παιδιά στο σχολείο, όμως, δε μοιράζονται τον ενθουσιασμό της και την κοροϊδεύουν. Οι μπαμπάδες τότε αποφασίζουν να ενώσουν τα χαρίσματά τους για να βοηθήσουν τη Φτερωτή. Θα τα καταφέρουν;

Η ιστορία της Φτερωτής, της μικρής πτεροδάκτυλου, θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία συζητήσεων με τα παιδιά, την καλλιέργεια της αποδοχής και την εξάλειψη των προκαταλήψεων.

Το τραγούδι της ιστορίας:

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η Χριστίνα Αποστολίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κι εργάζεται στον χώρο του marketing. Τα τελευταία χρόνια, ζει με την οικογένειά της στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

 

Κυκλοφορούν τα βιβλία της «Ο λύκος και η πεταλούδα», «Το άτακτο καπέλο», «Οχ, πρασίνισα!», «Οχ, κοκκίνισα» (Εκδ. Μίνωας 2019, 2020, 2022, 2023) και «Πάρτι το ποτάμι» (Εκδ. Ψυχογιός 2022). Κείμενά της διακρίθηκαν με έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά το 2021 (Ιστορία εκτενούς φόρμας για παιδιά 10-14 ετών και Διήγημα για νέους 14+). Γράφει επίσης παιδικά τραγούδια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........