Στον χιονισμένο Ψηλορείτη , ο Σέρβος Πρέσβης Ντούσαν Σπασόγιεβιτς- Κινήσεις για αδελφοποίηση των Ανωγείων με την Γιακοντίνα

Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στη 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μαδέ Μονοφατσιου. Η τελετή θα γίνει σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 

Ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη της Σερβίας στην Αθήνα,  Ντούσαν Σπασόγιεβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στα Ανώγεια.


Κατά τη συνάντησή τους συζήτησαν σχετικά με το γεγονός ότι η Κρήτη είναι προσκεκλημένη φέτος, ως επίτιμο μέλος, στην 44η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι στις 23-26 Φεβρουαρίου 2023.

Ο πρέσβης κος Σπασόγιεβιτς μετέφερε επιστολή του Δημάρχου του Δήμου της πόλης Γιακοντίνα με την οποία προσκαλεί τον Δήμαρχο Ανωγείων στην πόλη του ώστε να συζητήσουν διαδικασίες αδελφοποίησης των δύο πόλεων.

 

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Μανώλης  Βρέντζος  συνόδευσαν τον Πρέσβη στον χιονισμένο Ψηλορείτη και συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το οροπέδιο της Νίδας και το Ιδαίο Άντρο καθώς και τη χιονισμένη Αρχαία Ζώμινθο, ενώ κατέληξαν στα Ανώγεια όπου απόλαυσαν τα τοπικά εδέσματα.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........