Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου κ. Μιχαήλ Τσιριλάκη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Μιχαήλ Τσιριλάκης. 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος υποδέχθηκε και καλοσώρισε εγκάρδια τον κ. Τσιριλάκη, ο οποίος κατάγεται από τη Σητεία και διαδέχθηκε τον κ. Σταύρο Σπανουδάκη στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.  



Ο κ. Τσιριλάκης ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο για την υποδοχή και τη συζήτηση για διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Σεβ. ευχήθηκε στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της αποστολής και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία μας με την πρόληψη και καταστολή κάθε είδους παραβατικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, και του επέδωσε αναμνηστικό δώρο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........