Κοινωνική Υπηρεσία Ανωγείων: Πληροφορίες για τη “Μέντορινγκ”, την νέα πλατφόρμα εύρεσης εργασίας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Κοινωνική Υπηρεσία Ανωγείων: Πληροφορίες για τη “Μέντορινγκ”, την νέα πλατφόρμα εύρεσης εργασίας

Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Υπηρεσία Ανωγείων στα  παρακάτω τηλέφωνα:

28340-31484 , 28340-31411.

Πλατφόρμα Μέντορινγκ για εύρεση εργασίας δημιούργησε η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας σε απόρους (ΤΕΒΑ) που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεργαζόμενη με το ΕΛΜΕΠΑ.


 

Σκοπός της είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων αλλά και η εργασιακή καθοδήγηση ωφελούμενων, ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με απώτερο σκοπό την εύρεση εργασίας. Εθελοντές από διάφορα γνωστικά πεδία που έχουν αξιολογηθεί μέσω προσωπικής συνέντευξης, συμμετέχουν ως μέντορες και συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή. 

 

Επιπλέον η πλατφόρμα έχει σκοπό την άμεση εύρεση εργασίας για κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται να βρει εργασία, πέραν των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ, με άμεσο και εύκολο τρόπο.

 

Η πλατφόρμα Μέντορινγκ βρίσκεται στο σύνδεσμο https://mentoring.sw.hmu.gr/ και λειτουργεί ως εξής:

 

-Εκείνος που αναζητά εργασία εγγράφεται και φτιάχνει με την επιλογή των κατάλληλων πεδίων (κουτιών) το δικό του προφίλ. Ο εργοδότης αντίστοιχα εγγράφεται, φτιάχνει το δικό του προφίλ αλλά και το προφίλ του εργαζομένου που αναζητά.

 

Με κατάλληλο λογισμικό γίνεται η αυτόματη αντιστοίχιση των προφίλ που ταιριάζουν μεταξύ τους και έτσι εργοδότης και υποψήφιος εργαζόμενος έρχονται άμεσα σε επικοινωνία για περαιτέρω συνεννόηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ