Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην διεθνή έκθεση τουρισμού «IMTM 2023» στο Ισραήλ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην διεθνή έκθεση τουρισμού «IMTM 2023» στο Ισραήλ

 H Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τουρισμού «IMTM 2023» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ. Η IMTM κατατάσσεται στις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, με μεγάλο αριθμό επαγγελματιών και τουριστικού κοινού να την επισκέπτεται κάθε χρόνο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία συμμετείχαν 1.760 εκθέτες από 52 χώρες και περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν την 29η διοργάνωση της έκθεσης IMTM 2023.


Η Κρήτη παραμένει αγαπημένος προορισμός για τους Ισραηλινούς τουρίστες την οποία επισκέπτονται συχνά, γεγονός που αποδεικνύεται από τον αυξημένο αριθμό αεροπορικών αφίξεων του 2022. Βάσει ερευνών η Ελλάδα κατατάσσεται στην τρίτη θέση κατά σειρά προτίμησης, στις τουριστικές προτιμήσεις των Ισραηλινών, καθώς τους προσφέρει ενισχυμένο το αίσθημα της ασφάλειας, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την πληρότητα του προορισμού.

Πλήθος ενδιαφερομένων επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης και ενημερώθηκε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, τα αξιοθέατα, την κρητική φιλοξενία, την κρητική διατροφή, την δυνατότητα για οικογενειακές διακοπές καθώς και για τις επιλογές για αναψυχή και διασκέδαση που προσφέρει η Κρήτη στον επισκέπτη 365 μέρες τον χρόνο.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Κακογιαννάκης, ο Προϊστάμενος Τουρισμού της Π.Ε Ρεθύμνου κ. Μανώλης Μαρκαντωνάκης και η Προϊσταμένη Τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου κ. Μαρία Λαβδάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε«Στο Ισραήλ, τη χώρα που η Ελληνορθόδοξη κοινότητα με το Πατριαρχείο της συνεχίζει να γράφει ιστορία αιώνων, η Περιφέρεια Κρήτης συμπλήρωσε ένα ακόμα τμήμα της Τουριστικής Προβολής της για το 2023 που κορυφώνεται αυτή την περίοδο. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για την Κρήτη, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για αύξηση του εξερχόμενου Τουρισμού για την Κρήτη, ένας επισκέπτης μας τόνισε 


“Δεν έχει νόημα η ερώτηση, αν μας αρέσει η Κρήτη, σε ποιον άνθρωπο του κόσμου δεν αρέσει η Κρήτη;». Από τα Ιεροσόλυμα που προσεύχονται, από την Χάιφα που εργάζεται, από το Τελ Αβίβ που χορεύει, από όλο το Ισραήλ, Κρήτη, Παντού!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........