Λίγες εβδομάδες έμειναν για τους δρομικούς αγώνες του Karteros Run

Nέο βίντεο πρόσκλησης σε όλους, για να συμμετάσχουν στους δρομικούς αγώνες του Karteros Run, κυκλοφόρησε από την Οργανωτική επιτροπή της μεγάλης αθλητικής γιορτής, που διοργανώνεται στις 4-5 Μαρτίου από το υφυπουργείο Αθλητισμού, τον Οργανισμό Λημένος Ηρακλείου, το ΕΑΚ Ηρακλείου και τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023».



«Ο.Λ.Η... τρέχουμε στον Καρτερό, που δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα που είχε πριν έναν χρόνο. Σε μία περιοχή που επικρατούσε η αναρχία και δεν μπορούσε να επισκεφθεί ελεύθερα κανείς και που σήμερα έχει αλλάξει εντελώς όψη. Επισκέπτες και αθλητές, όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά από όλον τον κόσμο απολαμβάνουν την περιοχή και τις εγκαταστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.




Το Karteros Run έχει επιλογές για όλους:
- Τον αγώνα των 1.000μ., για παιδιά κάτω των 12 ετών, τον αγώνα των 5χλμ., τον αγώνα των 10χλμ. και τον Ορεινό Hμιμαραθώνιο στο Φαράγγι του Καρτερού.

Εγγραφές στο www.heraklion23.gr με επιλογή για τον καθένα σε ποια κοινωνική δομή θέλει να πάνε τα χρήματα της συμμετοχής του.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........