Εκδήλωση με θέμα «Μητέρα Μονογονέας: Προκλήσεις & Ενδυνάμωση», την Πέμπτη 9 Μαρτίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Εκδήλωση με θέμα «Μητέρα Μονογονέας: Προκλήσεις & Ενδυνάμωση», την Πέμπτη 9 Μαρτίου

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Έργου Re-Ability, οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μητέρα Μονογονέας: Προκλήσεις & Ενδυνάμωση», την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, 13.00-17.00 στο Lato Boutique Hotel στο Ηράκλειο. 

 



Στόχος του Έργου είναι η δημιουργία και προώθηση ενός αποτελεσματικού μηχανισμού για τη βελτίωση των κοινωνικών-σχεσιακών και συναισθηματικών ικανοτήτων των γυναικών/μητέρων θυμάτων βίας, την ενίσχυση της συναισθηματικής τους νοημοσύνης και την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής τους αυτονομίας. 

 

Ο Σύνδεσμος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους τους εμπλεκόμενους με το θέμα κοινωνικούς επιστήμονες, επαγγελματίες υποστήριξης θυμάτων βίας, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με οικογένειες και παιδιά, επαγγελματίες υγείας, γονείς αλλά και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να ενημερωθεί για τους τρόπους εργασίας και τη δημιουργία προσωποποιημένου πλάνου ενδυνάμωσης γονικών ικανοτήτων, βασιζόμενο στις εξατομικευμένες ανάγκες των ωφελούμενων, καθώς η γνώση και εμπειρία τους μπορούν να δημιουργήσουν εποικοδομητικούς διαλόγους, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητές τους για αποτελεσματικότερη και αρτιότερη υποστήριξη των ωφελούμενων του Φορέα, που ενδέχεται να έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας. 


Η δήλωση συμμετοχής πριν από την εκδήλωση είναι απαραίτητη ενώ μετά το τέλος της θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όποιον το επιθυμεί. 

 

Αιτήσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες: Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελένη Γερακάκη - email: counseling1@kakopoiisi.gr Τηλέφωνο: 2810-242121 & 6974301011.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........