Η Ομοσπονδία συλλόγων σωματείων υπουργείου Εργασίας εκφράζει τη θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Η Ομοσπονδία μας, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οργή για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023, στο οποίο χάθηκαν αδίκως δεκάδες άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας.  

 

Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Σ’ αυτή την ανείπωτη τραγωδία υπάρχουν υπαίτιοι, υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί. 

 


Ζητούμε και αναμένουμε να αποδοθεί απόλυτη δικαιοσύνη και να υπάρξει άπλετο φως, γιατί πάνω από όλα αυτό που μετράει είναι η ανθρώπινη ζωή, η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών, αγαθά που δεν μπορεί να θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους.  

 

Υπογραμμίζουμε ότι τα σωματεία των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχαν καταγγείλει επανειλημμένα το καθεστώς εγκατάλειψης του σιδηροδρομικού δικτύου της Χώρας μας, ως συνέπεια της σκόπιμης πολιτικής υποστελέχωσης, απαξίωσης και τελικώς της ιδιωτικοποίησης του Φορέα από τις Κυβερνήσεις τουλάχιστον των δύο τελευταίων δεκαετιών. Καλούμε όλα τα μέλη των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων μας να προσέλθουν στις υπηρεσίες αιμοδοσίας όλων των νοσοκομείων της χώρας για εθελοντική αιμοδοσία. 

 

Συμμετέχουμε στο κάλεσμα διαμαρτυρίας που έχει ανακοινώσει η ΑΔΕΔΥ για σήμερα το απόγευμα σε πολλές πόλεις σε όλη τη χώρα, για να ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   

ΕΛΒΙΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........