Πεζοπορία στο Οροπέδιο Λασιθίου από τους “Δρόμους Ζωής” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Πεζοπορία στο Οροπέδιο Λασιθίου από τους “Δρόμους Ζωής”

 Δυο οροπέδια, ένα φαράγγι και μια κορυφή, θα απολαύσουν όσοι επισκεφτούν στην πεζοπορική διαδρομή του συλλόγου “Δρόμοι Ζωής” μια πανέμορφη γωνιά του Οροπεδίου Λασιθίου, στην επόμενη ορειβατική πεζοπορία.Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει «Φαράγγι του Χαυγά με τον πανέμορφο Νεραιδοκόλυμπο (ή Μαυροκόλυμπο, όπου κατά την παράδοση λούζονταν και κολυμπούσαν οι νεράιδες – μπορείτε κι εσείς αν το αντέχετε!!), ανάβαση προς Καθάριο Λάκο και πρινόδασος, ανεμπόδιστη θέα προς τα οροπέδια, του Λασιθίου με τις τεχνητές Λίμνες στα πόδια μας και του Καθαρού από πίσω μας και 12 χλμ γεμάτα παρθένα Κρητική φύση με χωματόδρομο, μονοπάτι Ε4 αλλά και εκτός (nopath), σίγουρα θα αποζημιωθούν όλοι οι συμμετέχοντες.


Ώρες πορείας 5.30 ΒΔ 1+. Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 19/03/2023.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα: 2816007430 & 6947504650. Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ. Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr.


Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ