Μενέλαος Μποκέας: « Το ρόλο της γυναίκας και το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή μας πρέπει να τον θυμόμαστε και να τον τιμούμε καθημερινά» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Μενέλαος Μποκέας: « Το ρόλο της γυναίκας και το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή μας πρέπει να τον θυμόμαστε και να τον τιμούμε καθημερινά»

 «Το ρόλο της γυναίκας και το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή μας πρέπει να τον θυμόμαστε και να τον τιμούμε καθημερινά.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την επίσκεψη του στο ΚΑΠΗ Γαζίου και στη δράση που οργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά και μοίρασε συμβολικά κόκκινα τριαντάφυλλα τόσο στα μέλη του ΚΑΠΗ όσο και στις εργαζόμενες του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου.


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ οργάνωσε στο ΚΑΠΗ Γαζίου δράση με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Το Παγόβουνο». Το συντονισμό είχε η Πρόεδρος του Οργανισμού Μαρίνα Βογιατζή ενώ το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκη Ζερβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ