Μενέλαος Μποκέας: « Το ρόλο της γυναίκας και το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή μας πρέπει να τον θυμόμαστε και να τον τιμούμε καθημερινά»

 «Το ρόλο της γυναίκας και το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή μας πρέπει να τον θυμόμαστε και να τον τιμούμε καθημερινά.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την επίσκεψη του στο ΚΑΠΗ Γαζίου και στη δράση που οργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά και μοίρασε συμβολικά κόκκινα τριαντάφυλλα τόσο στα μέλη του ΚΑΠΗ όσο και στις εργαζόμενες του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου.


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ οργάνωσε στο ΚΑΠΗ Γαζίου δράση με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Το Παγόβουνο». Το συντονισμό είχε η Πρόεδρος του Οργανισμού Μαρίνα Βογιατζή ενώ το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκη Ζερβού.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........