Νέα Τμήματα Δια Βίου Μάθησης στον Δήμο Ηρακλείου

  Συμπληρώθηκαν και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τρία νέα τμήματα των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου: «Βασικά Αγγλικά Α2», «Τσιγγάνοι – Γλωσσικές δεξιότητες Ι» και «Βασικά Ισπανικά Α1».


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Ηρακλείου έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Ήδη έχουν κατατεθεί 2.352 αιτήσεις και έχουν οργανωθεί 89 τμήματα. 


Τα τελευταία τμήματα αναμένεται να ξεκινήσουν από τα μέσα Απριλίου, δεδομένου ότι οι συναντήσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 16 Ιουνίου 2023. Στόχος μέχρι τη λήξη του προγράμματος να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις.



Όσοι έχουν κάνει αίτηση ενημερώνονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικά όταν έρθει η σειρά τους για την ημερομηνία έναρξης, για τις ώρες, τη διάρκεια και τον τρόπο παρακολούθησης.

Τα προγράμματα υλοποιούνται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), βάσει προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει ο Δήμος Ηρακλείου με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Για πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ Δήμου Ηρακλείου) τηλ: 2813409203, 423, 197.

Περισσότερα για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου στο σύνδεσμο:

 https://www.heraklion.gr/resilient/kdvmh/kdvm.html


Νέα Τμήματα Δια Βίου Μάθησης στον Δήμο Ηρακλείου

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........