4η Μουσική Τριλογία, στο πνεύμα της Μ. Εβδομάδας και της Ανάστασης, από την Περιφέρεια Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

4η Μουσική Τριλογία, στο πνεύμα της Μ. Εβδομάδας και της Ανάστασης, από την Περιφέρεια Κρήτης

 Η 4η Μουσική τριλογία είναι γεγονός στο Ηράκλειο για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μνημείων-τοποθεσιών και αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, του ιστορικού Μουσικού Συλλόγου “Απόλλων” και της ενορία Αγίου Δημητρίου, Λιμένος Ηρακλείου.


Τρεις ιδιαίτερες  συναυλίες,  ακολουθώντας το κατανυκτικό κλίμα της εβδομάδας των Αγίων Παθών του Κυρίου θα ξεκινήσουν την Μ. Πέμπτη  13 Απριλίου στις 18.00 στον Άγιο Πέτρο των Δομινικανών και θα ακολουθήσουν 18 και 19 Απριλίου στον ίδιο χώρο στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες. 

Στις εκδηλώσεις παίρνουν μέρος εξαιρετικοί  καλλιτέχνες και γίνονται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Μνημείων και Τοποθεσιών όπως έχει οριστεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS) η 18η Απριλίου. 

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συναυλίες:

Α) 13 Απριλίου και ώρα 18.00 με τίτλο Mysteria Vesperum απο τους: Ναταλία Γεράκη  Φλάουτο, Ιωάννα Γιάνναρη Αφήγηση, Νεκταρία Λαουμτζή Μεσόφωνο, Μιχάλη Διαλυνά πιάνο.

Β) 18 Απριλίου και ώρα 21.00 με τίτλο Atollite Portas από το φωνητικό σύνολο “Apollo Voice Ensemble” Διεύθυνση / Φλάουτα Μάνος Παναγιωτάκης Πιάνο Έλενα Περυσινάκη, Ντουέτο Μυρτώ Κονιδάκη, Βασιλίνα Αρβανιτίδου- Ουσαντζοπούλου.

Γ) 19 Απριλίου και ώρα 21.00 με τίτλο Musica Baroqa Representativa από τους: Νίκο Κατσαράκη Αναγεννησιακό Λαούτο, Αργυρώ Σταυρίδου Τσέμπαλο και Μαρία Αλεξάκη Φλάουτο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ