Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Καμηλάκη – Μανογιαννάκη, με τίτλο «Σφουγγάρια της λήθης»

 Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Καμηλάκη – Μανογιαννάκη, με τίτλο «Σφουγγάρια της λήθης». Η εκδήλωση θα γίνει στον πολυχώρο Ραδάμανθυς (Ξέπαπα 7), την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, στις 8 το απόγευμα. Θα μιλήσουν για το βιβλίο οι:



Κατερίνα Πατηνιωτάκη, ραδιοφωνική παραγωγός

Χρήστος Τσαντής, συγγραφέας – σύμβουλος ψυχικής υγείας

Κωνσταντίνα Χαριτάκη, συγγραφέας

και η συγγραφέας του βιβλίου Μαρία Καμηλάκη-Μανογιαννάκη

Διαβάζει αποσπάσματα η ποιήτρια Ελένη Καποκάκη

«Όνειρα γκρεμίζονται, όνειρα χτίζονται, σχέσεις δοκιμάζονται, αποφάσεις αναθεωρούνται. Θα μπορέσει άραγε το σφουγγάρι της λήθης να σβήσει το παρελθόν και να φέρει τη γαλήνη στις πονεμένες καρδιές τους; Θα καταφέρουν μέσα από τα δύσβατα μονοπάτια της ζωής να ανοίξουν καινούριο δρόμο;»

Μυθιστόρημα, Διαστάσεις 14 Χ 21, 442 σελίδες

ISBN 978-618-5712-15-0  

Πίνακας εξωφύλλου: Λίλιαν Μανολακάκη

Η Μαρία Καμηλάκη κατάγεται από το Μοναστηράκι Αμαρίου Ρεθύμνης. Δασκάλα με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στο έργο της, στρέφεται και προς την Λογοτεχνία, αφού από μικρή αγαπούσε το γράψιμο και δεν ήθελε να μείνει ανεκπλήρωτος πόθος. Γράφει ποιήματα – από αυτά, πολλά έχουν διακριθεί και δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες, ενώ ετοιμάζεται η έκδοση ποιητικής της συλλογής. Έχει γράψει και διασκευάσει λογοτεχνικά έργα για μαθητικές παραστάσεις στα σχολεία που υπηρέτησε, αρκετά από τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε σχολικά περιοδικά. Το 2019 διακρίθηκε σε διαγωνισμό διηγήματος. Τα «Σφουγγάρια της λήθης» είναι το 2ο μυθιστόρημά της που εκδίδεται.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........