Ανοιξε σήμερα τις πύλες του, μετά από πολύ προσπάθεια το ΚΔΑΠΑμεΑ « ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Σητεία.

 Με μεγάλη χαρά, αλλά και με το απαραίτητο και έμπειρο προσωπικό, άνοιξε σήμερα τις πύλες του, μετά από πολύ προσπάθεια το ΚΔΑΠΑμεΑ « ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Σητεία.


Το νέο προσωπικό υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης, η Αντιδήμαρχος Σητείας και ψυχή του Φιλανθρωπικού Σωματείου Στήριξης ΑΜΕΑ Σητείας κ. Ελένη Πλατανάκη, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ. Κων/νος Λυμπερίου και η προϊσταμένη του αρμοδίου Τμήματος του ΔΟΚΑΣ κ. Ειρήνη Κρασαδάκη.



Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική και μας γεμίζει όλους χαμόγελα , αφού επιτέλους οι ωφελούμενοι της περιοχής μας μπορούν να μπουν στο σπίτι τους , στο χώρο που θα εκπαιδευτούν, που θα διασκεδάσουν, που θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ημέρα τους και που μπορούμε να είμαστε επιτέλους υπερήφανοι.


Πολλά ευχαριστώ σε όσους έτρεξαν και δούλεψαν για το αποτέλεσμα αυτό. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη για τις καθοριστικές τους παρεμβάσεις σχετικά με την έκδοση άδειας λειτουργίας , το Δήμο Σητείας , την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Πρασίνου, το προσωπικό του τμήματος Προσωπικού και Παιδείας  του ΔΟΚΑΣ, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Στήριξης ΑΜΕΑ Σητείας, τους απλούς χορηγούς και εθελοντές που δεν σταμάτησαν στιγμή να ονειρεύονται το ΚΔΑΠΑμεΑ « ΔΗΜΗΤΡΑ» και την υλοποίησή του.


Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στην Αντιδήμαρχο Σητείας κ. Ελένη Πλατανάκη και στην οικογένειά της που δεν έπαψαν ποτέ να ελπίζουν στη στέγαση και στη δημιουργία του ΚΔΑΠΑμεΑ « ΔΗΜΗΤΡΑ» και στην εκπαίδευση όλων των δικαιούχων.

 

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........