Δυναμικό παρόν στην γεύση έδωσαν οι Καπρικόπιτες Λαδωμένου στο 1ο streed food στον Άγιο Νικόλαο

 Με επιτυχία και πλήθος κόσμου ο οποίος βρέθηκε στο πάρκινγκ στο λιμάνι της πόλης του Αγίου Νικολάου, στην πλευρά του Αγάλματος της Ευρώπης πραγματοποιήθηκε το 1ο streed food στον Άγιο Νικόλαο.



Παραδοσιακές γεύσεις Μπέργκερ πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας είχαν τη δυνατότητα να γευτούν όσοι/ες βρέθηκαν στο Street Food Festival Crete, που για πρώτη φορά ήρθε στον Άγιο Νικόλαο απο την Παρασκευή 2 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Δυναμικό παρόν στην γεύση έδωσαν οι Καπρικόπιτες Λαδωμένου στο 1ο streed food στον Άγιο Νικόλαο, όπου συνεχίζοντας το ταξίδι σε κάθε γωνιά της Κρήτης δίνουν στον κόσμο την δυνατότητα να γνωρίσουν τις περίφημες Καπρικόπιτες.

Με συνεχή συμμετοχή σε φεστιβάλ η οικογένεια Λαδωμένου απο το χωριό Γαλατά, με παράδοση πάνω απο 50 χρόνια στο Καπρικό εξέλιξε και εμπλούτισε την γεύση με τις καπρικόπιτες οι οποίες έγιναν γνωστές σε κάθε γωνιά του νησιού.


Η 5η έκδοση του Φεστιβάλ, διοργάνωσαν οι διαφημιστικές εταιρίες Allin Events & Chillin Events, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου. 



Μετά από τις στάσεις σε Χανιά και Ηράκλειο η διοργάνωση ολοκλήρωσε το γευστικό της ταξίδι στο πάρκινγκ στο λιμάνι της πόλης του Αγίου Νικολάου, στην πλευρά του Αγάλματος της Ευρώπης.


Συνολικά 11 επιχειρήσεις εστίασης από όλη την Κρήτη,  συμμετείχαν.






Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά Dj’ s ενώ για τους μικρούς φίλους υπήρξαν και διάφορα «Food Games».

Υποστηρικτές της εκδήλωσης θα είναι: ALFA Beer, Coca-Cola, NeraKritis, ΣΥΝ. ΚΑSuperMarkets.









ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........