Αποσύρεται από την κούρσα των εκλογών ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Αλεξάκης; - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Αποσύρεται από την κούρσα των εκλογών ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Αλεξάκης;

 Στην τελική ευθεία μπαίνει η κούρσα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καθώς έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου τα μεσάνυχτα οι συνδυασμοί που επιθυμούν να μετέχουν σε αυτές έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή.

Αμέσως μετά την ανακήρυξή τους από τα Πρωτοδικεία ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος.


Την ίδια ώρα στο Δήμο Ηράκλειου τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται όπως τουλάχιστον τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αλεξάκης ετοιμάζεται να αποσύρει την υποψηφιότητά του στην κούρσα για τη Λότζια. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται πολύ σύντομα.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την μη κάθοδο με αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις εκλογές ελήφθη καθώς υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες στη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού υποψηφίων αν και ο ίδιος εμφανιζόταν τρίτος σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις.


Απομένει η επίσημη ανακοίνωση από τον κ. Αλεξάκη και τα επόμενα βήματά του δηλ αν θα επιδιώξει κάποιου είδους συνεργασία ενώ να θυμίσουμε τη δημόσια δέσμευσή του ότι δεν θα συνεργαστεί με τον κ.Μιχάλη Καραμαλάκη.


Σε αυτή την περίπτωση δύο είναι τα σενάρια. Ή κάποιοι από τους υποψήφιούς του να συνεργαστούν με τον στρατηγό και ο ίδιος ο κ. Αλεξάκης να μην είναι υποψήφιος σύμβουλος εντασσόμενος στο ψηφοδέλτιό του ή εάν υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία τότε υπάρχουν και Δημοτικοί Οργανισμοί για την ανάληψη κάποιας θέσης σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο κ.Καραμαλάκης.


Το δεύτερο σενάριο αφορά την πλήρη απόσυρση του κ. Αλεξάκη από κάθε είδους εμπλοκή στο Δήμο Ηρακλείου.


https://www.ekriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ