Υποψήφιοι με τον Αλέξη Καλοκαιρινό η Μαρία Καλουδιώτη και ο Σπύρος Δοκιανάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Υποψήφιοι με τον Αλέξη Καλοκαιρινό η Μαρία Καλουδιώτη και ο Σπύρος Δοκιανάκης

 Την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» της Μαρίας Καλουδιώτη και του Σπύρου Δοκιανάκη ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.


Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Α-λέξης Καλοκαιρινός τόνισε: «Με δυο ακόμα στελέχη που τα χαρακτηρίζει η εμπειρία και η διάθεση προσφοράς, ενισχύεται η δημοτική ομάδα μας. 


Το «Δικαίωμα στην Πόλη» γίνεται ακόμα πιο ισχυρό, συνεχίζει να ενώνει, να εμπνέει και να προετοιμά-ζεται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν την 8η Οκτωβρίου. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και αποφασιστικότητα, έχοντας ως στόχο ένα Δήμο πιο φιλικό και λειτουργικό, προσβά-σιμο και καινοτόμο, συμπεριληπτικό και βιώσιμο. Συνεχίζουμε για το Ηράκλειο που θέλουμε.»


Η Μαρία Καλουδιώτη, είναι εκπαιδευτικός Φ.Α με MSc στην «Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία του Αθλητισμού», τ. διευθύντρια Καλλιτεχνικού σχολείου, πρόεδρος του σωματείου ΑΘΛ.Ε.Σ.Η, Δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου από το 2014 έως σήμερα με τους «Ενεργούς πολίτες». Όπως δήλωσε: «Η αυτοδιοίκηση, αποτελεί για μένα τόπο συνάντησης προσώπων και ιδεών, γι’ αυτό και συμμετέχω ενεργά. 


Η λύση των προβλημάτων του Δήμου έρχεται με κοινές σκέψεις και θέληση για διάλογο και δράση. Η γνώση μου ως Δημοτικής Συμβούλου για 9 χρόνια μέσω των «Ενεργών πολιτών» καταδεικνύει αυτό ακριβώς. Πως όταν υπάρχει πρόγραμμα διάλογος και θέληση να βρεθούν κοινές λύσεις, οι αποφάσεις γίνονται ομόφωνες για το καλό του Ηρακλείου. Επειδή λοιπόν κανένα δικαίωμα δεν είναι αυτονόητο, συμμε-τέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στον συνδυασμό για τον δήμο Ηρακλείου « Δικαίωμα στην πόλη» με επικεφαλής τον Αλέξη Καλοκαιρινό.».


Ο Σπύρος Δοκιανάκης είναι Χημικός Μηχανικός, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών και Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου με την παράταξη «Ενεργοί Πολίτες». Σε δήλωσή του ανέφερε: «Ήταν τιμή για μένα, να δεχτώ πρόταση, από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αλέξη Καλοκαιρινό για συμμετοχή στο συνδυασμό «Δικαίωμα Στην Πόλη», στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Με την αυτοδιοίκηση και το Δήμο Ηρα-κλείου ασχολούμαι ενεργά εννέα χρόνια. 


Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, είμαι εκλεγμέ-νος δημοτικός σύμβουλος με τους «Ενεργούς Πολίτες» και πιστεύω πως έχω αποκτή-σει σημαντική γνώση και εμπειρία στα δημοτικά θέματα. Στο συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» διαπίστωσα ότι υπάρχει η βούληση για την αντιμετώπιση των προβλημά-των της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του δημότη, θέτοντας βραχυπρόθε-σμους και μεσοπρόθεσμους στόχους. 


Το όραμα για το Δήμο του επικεφαλής Αλέξη Καλοκαιρινού, δείχνει το στίγμα για την επόμενη ημέρα, όπου η θέληση, η συμμετοχή, η συνεργασία, η διαβούλευση, θα συμβάλουν στην ιεράρχηση των αναγκών και την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων και του ανθρώπινου δυναμικού, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα μέσα από ένα πρόγραμμα δράσης με πρακτικές πτυχές, που θα αφορούν το σύνολο του Δήμου. 


Για τους λόγους αυτούς, αποδέχτηκα την πρόταση και είμαι έτοιμος από τη δική μου πλευρά, να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου στην υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί. Δικαίωμα στην πόλη, δικαίωμα στη συμμε-τοχή, δικαίωμα στην αποτελεσματικότητα.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ