Περιοδεία της Υποψήφιας Δημάρχου Ηρακλείου, κ. Μ. Καναβάκη σε Πυργού, Άνω Ασίτες και Κάτω Ασίτες

 Θέματα καθημερινότητας, ως επί το πλείστον, απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Πέμπτης 17 / 8 η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Μαρία Καναβάκη, με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Πυργούς και Άνω Ασιτών Ηρακλείου, κκ Μ. Χαιρέτη και Β. Πιπεράκη, αντίστοιχα, αλλά και με κατοίκους των δύο χωριών καθώς και με δημότες των Κ. Ασιτών, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου, συζητώντας με τους Ηρακλειώτες για όσα τους απασχολούν.


Η κ. Καναβάκη ενημερώθηκε για θέματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, η εικόνα των δρόμων και άλλων υποδομών, το νερό και τα αδέσποτα, μεταξύ άλλων.


"Πολύ σπουδαία η ενδοχώρα και τα χωριά μας για το Δήμο Ηρακλείου. Εφόσον εκλεγούμε, στόχος μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη στην ύπαιθρο. Πρέπει να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα σημεία κάθε περιοχής", σημείωσε η κ. Καναβάκη κατά την επίσκεψη της στις Άνω Ασίτες, με "ζωντανό" παράδειγμα το Φαράγγι του Αγ. Αντωνίου, που όπως σημείωσε  θα μπορούσε να δώσει μία άλλη δυναμική στην ευρύτερη περιοχή.

Στην περιοχή των Κάτω Ασιτών, μάλιστα, η κ. Καναβάκη είχε την ευκαιρία να περπατήσει σε όλο το χωριό, καταγράφοντας προβλήματα κι ελλείψεις, ενώ κάθισε στην κεντρική πλατεία του χωριού συνομιλώντας με τους ευγενικούς κατοίκους.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε επίσης ότι πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγουμε την ερημοποίηση των χωριών του Δήμου μας και αυτό θα γίνει μόνο με την έμπρακτη στήριξη των κατοίκων μέσα από ποικίλες δράσεις.

"Ο Δήμος Ηρακλείου οφείλει με κάθε τρόπο να κρατήσει 'ζωντανά' τα χωριά μας", τόνισε με νόημα η κ. Καναβάκη.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........