Στην τελετή έναρξης των Μεσογειακών αγώνων ο Νίκος Σκουλάς - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Στην τελετή έναρξης των Μεσογειακών αγώνων ο Νίκος Σκουλάς

 Στην τελετή έναρξης των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στις εγκαταστάσεις του «Karteros Beach Sports Center» στον Καρτερό, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Ηρακλείου, με τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε».


Ο Νίκος Σκουλάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, προσκεκλημένους και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να ενημερωθεί για το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες των αγώνων και να συγχαρεί τους διοργανωτές για την σημαντική αυτή εκδήλωση.«Μια σπουδαία διοργάνωση με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από 26 χώρες, μια δράση που προβάλει τον τόπο μας διεθνώς, ξεκίνησε με τις καλύτερες αθλητικές και οργανωτικές προϋποθέσεις» αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Σκουλάς, τονίζοντας: «Πρόκειται για ένα γεγονός που αναδεικνύει την κρητική φιλοξενία και προβάλει τις ομορφιές του νησιού μας και ειδικά των δήμων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου. 


Την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό μας. Που ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική του αθλητικού τουρισμού. Γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη διοργάνωση, ιδιαίτερα δε στους 109 αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής ομάδας, που εκπροσωπούν τη χώρα μας και στα 13 αθλήματα των αγώνων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ