Θερμή υποδοχή του Αλέξη Καλοκαιρινού σε Πενταμόδι και Κάτω Ασίτες

 Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι από το Πενταμόδι και τις Κάτω Ασίτες στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξη Καλοκαι-ρινό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στους οικισμούς, μαζί με υποψήφιους Συμβούλους.


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός περπάτησε στους δρόμους και τις γειτονιές των οικισμών και αντάλλαξε απόψεις με Δημότες για όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, αλλά και για τις προτάσεις επίλυσής τους. «Χρειάζεται να σκύψουμε πάνω από τα χωριά μας, να κάνουμε πιο λειτουργική τη διοίκηση του Δήμου, να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε μια ολοκλη-ρωμένη πολιτική για την αναζωογόνηση της υπαίθρου μας. 


Και δεσμεύομαι γι’ αυτό» τόνισε ο Αλέ-ξης Καλοκαιρινός στο διάλογο που είχε με κατοίκους της περιοχής. «Σε αυτούς τους οικισμούς της υπαίθρου, ο Δήμος Ηρακλείου πρέπει να μεριμνήσει ώστε με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να διευκολύνουμε τους αγρότες μας στην εργασία τους και όλους τους κατοίκους για να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής» είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Καλοκαιρινός.


Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην Πόλη» τονίζοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί η εφαρμογή ολοκληρωμένων σχεδίων ανάπτυξη όλων των οικισμών του Δήμου Ηρακλείου. 

Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, σύμ-φωνα με τον Αλέξη Καλοκαιρινό, με την δημιουργία βασικών κοινωνικών και τεχνικών υποδο-μών που θα αίρουν την αντίθεση πόλης - υπαίθρου στην λογική των λειτουργιών της «Ανοικτής Πόλης». «Είμαστε όλοι μέλη μιας μεγάλης κοινότητας ανθρώπων που έχουμε τα ίδια δικαιώματα όπου και αν κατοικούμε. Και είναι υποχρέωση του Δήμου να τα διασφαλίζει» επεσήμανε ο Αλέξης Καλοκαιρινός.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........