Αλέξης Καλοκαιρινός: Να δώσουμε στο Δήμο μας τις αναπτυξιακές προοπτικές που του αξίζουν - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Αλέξης Καλοκαιρινός: Να δώσουμε στο Δήμο μας τις αναπτυξιακές προοπτικές που του αξίζουν

 Σε εξαιρετικό κλίμα και με έκδηλη τη διάθεση συνεργασίας για δράσεις και πρωτοβουλίες που μπορούν να τονώσουν και να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανόλη Αλιφιεράκη.


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός, συνεχίζοντας τις επαφές του με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους του επιχειρείν, υπερθεμάτισε την ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών δράσεων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ηρακλείου. Επεσήμανε ότι είναι ένας στόχος στον οποίο δίνει ιδιαίτερο βάρος και μέσα από τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης που έχουν παρουσιαστεί, δίδεται και το στίγμα των πρωτοβουλιών που θα αναληφθούν, εάν οι Ηρακλειώτες του εμπιστευτούν την διοίκηση του Δήμου.


«Με συγκεκριμένη στρατηγική και τις προτεραιότητες που έχουμε παρουσιάσει, σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τις αστικές υποδομές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Και σε αυτό θα συμβάλλει η στενή συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: 


«Στο Ηράκλειο θα παρουσιαστούν μεγάλες αναπτυξιακές ευκαιρίες. Γι’ αυτό και πρέπει να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι συνέργειες με όλους τους φορείς και να αξιοποιηθεί στο έπακρο η καινοτομία, η επιστημονική γνώση και η εξειδίκευση.». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου στο Κέντρο Αστικού Μετασχηματισμού Ηρακλείου (Κ.Α.Μ.Η), επισημαίνοντας ότι μπορεί να γίνει μια δεξαμενή σκέψης για να αποκτήσουν οι συνεργασίες έναν διαρκή χαρακτήρα, με εφαρμόσιμες ιδέες.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μανόλης Αλιφιεράκης από την πλευρά του, επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνει ένας γενικότερος ανασχεδιασμός σε βασικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αναζωογόνηση περιοχών εντός και εκτός τειχών γεγονός που θα τονώσει το επιχειρείν. Τόνισε επίσης ότι οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη στήριξης, αναφέρθηκε στην καθυστέρηση υλοποίησης του Open Mall, καθώς και στη συνεργασία Δήμου – Επιμελητηρίου.


Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Γιώργος Αγριμανάκης, Μανόλης Σφυρής, ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Γιάννης Σμυρνάκης και ο τεχνικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Γιώργος Καραπιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ