Μεν. Μποκέας: «Σταθερή μας μέριμνα είναι να δημιουργούμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στα παιδιά μας να ανοίγουν φτερά» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μεν. Μποκέας: «Σταθερή μας μέριμνα είναι να δημιουργούμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στα παιδιά μας να ανοίγουν φτερά»

 «Όνειρα κι ελπίδες. Αγωνίες και προσμονές. Τα σχολεία μας ζωντάνεψαν ξανά! Σήμερα, με το πρώτο κουδούνι βρεθήκαμε ξανά μαζί στις σχολικές αυλές. Μικροί και μεγάλοι μαθητές, είστε πραγματικοί μαχητές! Να ξεπερνάτε τον εαυτό σας και να αναμετριέστε μόνο με τα όνειρά σας.


Όλοι μαζί, συγκινημένοι για την καρδιά του Μαλεβιζίου που χτυπάει στα σχολεία μας. Να είμαστε καλά να τα χαιρόμαστε και να είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας! 


Ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι εδώ για να τα στηρίξει και να τα βοηθήσει με κάθε τρόπο. Γιατί για εμάς η πρώτη, η μεγαλύτερη και αποδεδειγμένα σταθερή μας μέριμνα είναι να δημιουργούμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στα παιδιά να ανοίγουν φτερά.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους! Μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς» σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου βρέθηκε στους αγιασμούς στο 2ο νηπιαγωγείο Γαζίου στο Πολύδροσο, στο Γυμνάσιο Τυλίσου, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Γαζίου όπου είχε την ευκαιρία να ευχηθεί σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Το Μενέλαο Μποκέα συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης, Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, Πολεοδομικών Θεμάτων Μιχάλης Αλμπαντάκης, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής, καθώς και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και Γιάννης Βάμβουκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ