Στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

......... .........
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης

 Στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Ηρακλείου με τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», Νίκος Σκουλάς.


Ο Νίκος Σκουλάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με (εδώ τα ονόματα) στο (εδώ ο χώρος) και να συζητήσουν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο. 


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν γόνιμη, δεδομένου και του ότι ο Νίκος Σκουλάς γνωρίζει τα θέματα της περιοχής και είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους τοπικούς φορείς για τη διευθέτησή τους.Αμέσως μετά, ο Νίκος Σκουλάς περπάτησε στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας, συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους, προσκαλώντας τους και στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε». Την πολιτική εκδήλωση που όπως είναι γνωστό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/9, στις 7:30 μ.μ. στις Αρχάνες (κέντρο Αναδρομές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ