1ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου - ΣΙΜΑ 23

 Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Π.Ι.Σ., πραγματοποιεί στις 3-5/11/2023  το 1ο  Πολυθεματικό Συνέδριο του, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel. 


Το συνέδριο το έχουμε ονομάσει «ΣΙΜΑ» λόγω της πρώτης ανευρεθείσας επιγραφής με αναφορά σε ιατρό της Μινωικής εποχής, σε πιθάρι της Φαιστού τον 17ο  αιώνα  π.Χ.


Η  θεματολογία του συνεδρίου απευθύνεται σε ιατρούς αλλά επιθυμία μας είναι να είναι ανοικτό και στο κοινό του Ηρακλείου. Για το λόγο αυτό έχει προβλεφθεί στις δραστηριότητες του συνεδρίου να ενταχθεί η διενέργεια εκπαιδευτικών σεμιναρίων Βασικής Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ενηλίκων και παίδων.


Τα σεμινάρια Βασικής Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ΕΝΗΛΙΚΩΝ (BLS) πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή,  3 Νοεμβρίου 2023 και τα σεμινάρια Βασικής Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ΠΑΙΔΩΝ (BPLS) πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023, τις ώρες 9:00-14:00 στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel.


Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας γιατί, δεδομένης της περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προς διευκόλυνσή σας έχει δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος αυτόματης συμπλήρωσης των απαντήσεων σας.


Ο σύνδεσμος εισόδου στην διαδικτυακή πλατφόρμα για δήλωση συμμετοχής στα μαθήματα ΚΑΡΠΑ (BLS-BPLS) είναι ο εξής https://forms.gle/ZcFpcK2NuVEvFHcS8

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........