Μεν. Μποκέας: «Με τη σημαία και το βλέμμα μας ψηλά, με σεβασμό και δέος στη θυσία εκείνων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Μεν. Μποκέας: «Με τη σημαία και το βλέμμα μας ψηλά, με σεβασμό και δέος στη θυσία εκείνων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία»

 Με τη μαθητική παρέλαση στο Γάζι κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου


«Με τη σημαία και το βλέμμα μας ψηλά! Με σεβασμό́ που αρμόζει στην ιστορική κληρονομιά́ μας και δέος που ταιριάζει στη θυσία εκείνων που αγωνίστηκαν.
Στη θυσία για την ελευθερία. Στη νίκη ενάντια στο φασισμό́.


Χρόνια Πολλά Μαλεβίζι! Χρόνια Πολλά Ελλάδα!» ανέφερε στο μήνυμα του για την Εθνική Επέτειο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.


Με τη μαθητική παρέλαση στο Γάζι κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε εκατοντάδες πολίτες να παρακολουθήσουν την παρέλαση και να χειροκροτήσουν θερμά τους μαθητές και τα μέλη των συλλόγων και σωματείων που συμμετείχαν στην παρέλαση στο Γάζι, τιμώντας τους ήρωες του 1940.

Νωρίτερα σήμερα, προηγήθηκε η δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι, καθώς και ανάλογες τελετές και καταθέσεις στεφάνων σε Τύλισο και Κρουσώνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Μαλεβιζίου για να τιμήσει την Εθνική Επέτειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ