Στο επιστημονικό συνέδριο για τα ζητήματα του Ποινικού Δικαίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Στο επιστημονικό συνέδριο για τα ζητήματα του Ποινικού Δικαίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

 Στην έναρξη του διημέρου επιστημονικού συνεδρίου με θέμα «Ειδικά Ζητήματα ποινικού Δικαίου και νομολογιακή αντιμετώπιση τους» που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου το απόγευμα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.Παρουσία και του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε στο Ηράκλειο τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην δέσμευση του κ. Φλωρίδη για δημοπράτηση του νέου δικαστικού μεγάρου μέσα στον Νοέμβριο, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία της δικαιοσύνης στην πόλη. Επεσήμανε επίσης ότι θα πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός και για την αναβάθμιση πολλών σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας, των οποίων η κατάσταση σήμερα είναι κάθε άλλο παρά καλή.


To συνέδριο διοργανώνουν η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ