Ελένη Βατσινά: Καμία έκπτωση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ελένη Βατσινά: Καμία έκπτωση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

 Διαδοχικές συναντήσεις σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ είχε το πρωί της Τρίτης η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά. 


Από κοινού με τον βουλευτή Φραγκίσκο Παρασύρη συζήτησαν με εκπροσώπους των διοικήσεων και των εργαζομένων για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τη δημόσια Υγεία και στην Κρήτη, καθιστώντας "κενό γράμμα" την πρόσβαση των πολιτών.Σε δήλωσή της η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά ανέφερε:

"Η Υγεία στην Κρήτη, δυστυχώς, είναι μεγάλος ασθενής. Παραμένει ασθενής και η κατάσταση ολοένα επιδεινώνεται.

Λίγο πριν την καρατόμηση της διοίκησης του Βενιζελείου ήμουν ξανά στο νοσοκομείο, αναζητώντας την ουσία: δηλαδή τρόπους να βελτιωθεί η κατάσταση. Η ωραιοποίηση των συνθηκών όμως τελειώνει εδώ. Τα προβληματα είναι υπαρκτά και δεν υπάρχει περιθώριο για καμία έκπτωση. Η πρόσβαση των πολιτών στη δημόσια Υγεία είναι για εμάς στο ΠΑΣΟΚ αδιαπραγμάτευτη. Την απαιτούμε και θα τη διεκδικήσουμε".


Μετά τις σημερινές συναντήσεις, θα ακολουθήσουν επισκέψεις σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία.


Τέλος με αφορμή την υπογραφή των συμβάσεων ιδιωτών αναισθησιολόγων, η κ.Βατσινά δήλωσε ότι "πρόκειται για μία εμβαλωματική λύση, που σε καμία περίπτωση δεν απαντά στο διαχρονικό πρόβλημα. Τα δημόσια νοσοκομεία με τις υπάρχουσες συνθήκες και τους χαμηλούς μισθούς έχουν πάψει προ πολλού να είναι θελκτικά κι αν δεν γίνουν σημαντικές τομές και αλλαγές, οι γιατροί μας θα εξακολουθούν να αποχωρούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ