«Κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του, την ομαλή λειτουργία του Βενιζελείου - νέος διευθυντής ο Ευθύμιος Καρακώστας. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

«Κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του, την ομαλή λειτουργία του Βενιζελείου - νέος διευθυντής ο Ευθύμιος Καρακώστας.

 Μετά την παραίτηση του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, το υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι «κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του, την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη». 

Παραιτήθηκε Ο Λίγο Ημερών Νέος Διοικητής Βενιζελείου Χάρης Λυδάκης

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η πλήρης λειτουργία των χειρουργείων ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί και άμεσα προκηρύσσονται, με διαδικασίες fast track, όλες οι θέσεις γιατρών ειδικοτήτων».Για το υπουργείο Υγείας, όπως επισημαίνεται, «προτεραιότητα έχει η υγεία των πολιτών του Ηρακλείου και της Κρήτης. Το Υπουργείο Υγείας δεν θα διστάσει να λάβει μέτρα στο πλαίσιο του Νόμου προκειμένου όλοι να εκτελούν τα νόμιμα καθήκοντά τους». 


Την προσωρινή άσκηση καθηκόντων διοίκησης αναλαμβάνει ο Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα, Ευθύμιος Καρακώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ