Απογοήτευση και αγανάκτηση στο ΕΛΜΕΠΑ για την κατάργηση 6 τμημάτων στην Κρήτη

 Την έντονη απογοήτευση και την αγανάκτησή των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΕΛΠΕΠΑ για την πιθανολογούμενη κατάργηση 6 τμημάτων στην Κρήτη, όπως εκφράζεται σε σχετικό ψήφισμα, αναδεικνύει με την κατάθεσή του ως Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Πρόκειται για το κλείσιμο των τμημάτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (Ηράκλειο), Μηχανικών Βιοϊατρικής (Ηράκλειο), Χημικών Μηχανικών (Χανιά), Μουσικών Σπουδών (Ρέθυμνο), Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Άγιος Νικόλαος) και Φυσικοθεραπείας (Ιεράπετρα).Με το συγκεκριμένο ψήφισμα, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εκφράζουν την έντονη απογοήτευση και την αγανάκτησή τους για την πιθανολογούμενη κατάργηση των 6 νέων ακαδημαϊκών του Τμημάτων, η οποία ανατρέπει τον στρατηγικό σχεδιασμό και θίγει κατάφωρα το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου. Επίσης ζητούν συνάντηση του Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ, καθηγητή Ν. Κατσαράκη, με τον Υπουργό Παιδείας, Κ. Πιερρακάκη, ώστε να παρατεθούν στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ οι απόψεις του Συμβουλίου Διοίκησης και της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........