Τρίτεκνοι: Στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη οι προτάσεις αντιμετώπισης σειράς προβλημάτων

 Τις προτάσεις των τρίτεκνων οικογενειών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τις απασχολούν, αναδεικνύει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με την κατάθεση σχετικής επιστολής ως Αναφοράς προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ειδικότερα, με την επιστολή της η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με στόχο την στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών, ζητώντας ταυτόχρονα συνάντηση με τον Υπουργό.

Στην επιστολή τονίζεται επίσης το ότι οι τρίτεκνες οικογένειες ανήκουν στις πλέον ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας και ιδιαίτερα λόγω της υφιστάμενης οικονομικής συγκυρίας, πλήττονται ανελέητα.


Αξίζει να τονιστεί ότι η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα εκπροσωπεί 56 συλλόγους πανελλαδικά, με τις τρίτεκνες οικογένειες στην χώρα μας να υπερβαίνουν τις 200.000.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........