Επίσκεψη Πρόεδρου και Γενικού Γραμματέα Δ.Σ του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Επίσκεψη Πρόεδρου και Γενικού Γραμματέα Δ.Σ του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

 Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η χθεσινή επίσκεψη του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου "Αχαΐας". κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρου Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.


Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης ξενάγησαν τους κ.κ. Πλ. Μαρλαφέκα και Θ. Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη και στα νεότευκτα και σύγχρονα Εργαστήρια της Πανεπιστημιούπολης, όπου ο κ. Μαρλαφέκας δήλωσε εντυπωσιασμένος για τον άρτιο τεχνολογικό και επιστημονικό εξοπλισμό τους.Παράλληλα συζήτησαν για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, η οποία θα ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής και θα ενδυναμώσει την παρουσία και τη θέση του Ιδρύματος στην τοπική κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ