Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ανακαίνισης, στο κτίριο του τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

 Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ανακαίνισης, στο κτίριο του τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου ύψους 120.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης.



   Ο διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, Σπύρος Γερμανάκης, μαζί με συνεργάτες του, επισκέφθηκαν την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή, και της εξέφρασε μεταξύ άλλων, τις θερμές ευχαριστίες της διοίκησης και του προσωπικού, καθώς με πόρους της Περιφέρειας Κρήτης και με την επίβλεψη της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις του τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.




   Η αντιπεριφερειάρχης κα Λιονή, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που ως Περιφέρεια Κρήτης, μπορέσαμε να διαθέσουμε 120.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό μας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές παρεμβάσεις (στεγανοποιήσεις, περίφραξη κλπ) στο κτίριο του τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, που ήταν απαραίτητες, καθώς οι εγκαταστάσεις της Σχολής είναι πεπαλαιωμένες και παρεμβάσεις τέτοιου είδους είναι απολύτως αναγκαίες για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του εν λόγω εκπαιδευτικού ιδρύματος. 



Η Περιφέρεια Κρήτης προσπαθεί πάντα να ανταποκριθεί θετικά και στο μέτρο του δυνατού στα αιτήματα φορέων του τόπου μας για την κάλυψη των αναγκών τους σε υλικοτεχνικό επίπεδο, υπερβαίνοντας σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, τα στενά όρια των αρμοδιοτήτων της».


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........