Δεν φταίνε πάντα οι δρόμοι αλλά το κακό μας κεφάλι

Πέμπτη μεσημέρι επί της εθνικής οδού ... (λέμε τώρα). βόρειου οδικού άξονα στα όρια των Νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνης και η φωτογραφία μιλάει απο μόνη της υπενθυμίζοντας μας για ακόμα μια φορά ότι πολλές φορές δεν μας φταίνε οι δρόμοι.


Έχουν γραφτεί επίσης χιλιάδες άρθρα για την αναγκαιότητα που υπάρχει για την κατασκευή νέου σύγχρονου αυτοκινητόδρομου που θα παρέχει ασφάλεια στους οδηγούς. 


Έχει επισημανθεί βέβαια και η οδηγική μας συμπεριφορά που πολλές φορές έχει φέρει το ανθρώπινο λάθος και έχει υπάρξει ένα τροχαίο.

 Με λύπη διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά την συμπεριφορά κάποιων οδηγών... που προφανώς βιάζονται !


Σε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας διακρίνεται Νταλίκα παραβιάζοντας την διπλή διαχωριστική γραμμή να προσπερνάει αγροτικό  όχημα όπου η καρότσα του ήταν γεμάτη απο κλαδιά ελιών, που έκανε αδύνατη την οπτική επαφή του οδηγού με την πίσω πλευρά τουοχήματος και όσων ακολουθούν.



 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........