Παρουσίαση βιβλίου: «Ζωγραφίζοντας την θάλασσα» στο Πολύκεντρο Νεολαίας, του Δήμου Ηρακλείου.

 Παρουσίαση του νέου βιβλίου, του Απόλλωνα Σκαμπαβία θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα, στις 19.30 στο Πολύκεντρο Νεολαίας, του Δήμου Ηρακλείου. 


Ο συγγραφέας πιο ώριμος πλέον στην σκέψη και στην πένα, ξετυλίγει μια νέα ιστορία με ήρωες τρία πρόσωπα από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, που προσπαθούν να βρουν τις αλήθειες και τις ισορροπίες της ζωής τους!

 
Βιογραφικό

Ο Απόλλων Σκαμπαβίας γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Έχει πάρει το δεύτερο βραβείο Ποίησης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό το 2012 για το ποίημα «Παράκληση». Έχει γράψει θεατρικά έργα, ποίηση και πεζογραφήματα. Από τις Εκδόσεις Κάκτος κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία το πρώτο του μυθιστόρημα Στο σκοτάδι κράτα με. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ σε μεγάλη εταιρεία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 4, Ηράκλειο

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 2810301137

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........