Χρηματοδοτήσεις και θεσμικά ζητήματα στο επίκεντρο της συνάντησης του Μεν. Μποκέα με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών

 Ζητήματα χρηματοδοτήσεων και θεσμικά θέματα είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη.


Ο Μενέλαος Μποκέας ζήτησε από τον κ Σταυριανουδάκη τη χρηματοδότηση των αιτημάτων που έχει υποβάλει ο Δήμος Μαλεβιζίου μετά τη θεομηνία του 2022, για μελέτες αλλά και για έργα που είναι απαραίτητα για τη θωράκιση των περιοχών που επλήγησαν.Παράλληλα τον ενημέρωσε για την πορεία των έργων που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» αλλά και την ετοιμότητα του Δήμου να διεκδικήσει επιπλέον χρηματοδοτήσεις αν υπάρξει αναθεώρηση του προγράμματος.

Επίσης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου έθεσε τα ζητήματα της ενίσχυσης των Δήμων με προσωπικό αλλά και της απλούστευσης των διαδικασιών για την επιτάχυνση υλοποίησης των έργων.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........