Ενα νέο σύγχρονο απινίδωση καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης παρέδωσε ο δήμαρχος Ρεθύμνης στον Ε.Ε.Σ

 Ο Δήμαρχος Ρεθύμνηςκ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στους οποίους και παρέδωσε ένα νέο σύγχρονο απινίδωση καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιος Σκορδίλης.


Τον απινιδωτή παρέλαβαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ευαγγελία Ηλιάκη, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Σαμαρειτών και μέλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Κακλαμάνης και ο Εκπαιδευτής και μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Σκουλούδης.Πρόκειται για ένα μοντέλο απινιδωτή, ο οποίος επιλέχθηκε για λόγους ομοιοτυπίας, ομοιομορφίας και λειτουργικότητας καθώς προσομοιάζει με τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό που διαθέτει το Περιφερειακό Τμήμα Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η ιατρική συσκευή αποτελεί χορηγία του ξενοδοχειακού ομίλου ΝικολάουΔασκαλαντωνάκη που διέθεσε το ποσό για την αγορά του.


Οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αφού παρέλαβαν τον νέο απινιδωτή, τόνισαν την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μέχρι σήμερα, μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επισημαίνοντας πως για κάθε ανάγκη τους ο Δήμος Ρεθύμνης βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο τους.


Για το λόγο αυτό ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο που ανταποκρίθηκε σε ακόμα ένα αίτημα τους για την ενίσχυση του ιατρικού εξοπλισμού του φορέα και ζήτησαν να μεταφέρει τις ολόθερμες ευχαριστίες τους στην οικογένειαΔασκαλαντωνάκη, η οποία για ακόμα μια φορά επέδειξε την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει τα μέλη της.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........