Συνάντηση Ελένης Βατσινά με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου

 Νέο Δικαστικό Μέγαρο και οι συνέπειες της αυστηροποίησης των ποινών στην συνάντηση Βατσινά με τον πρόεδρο και τον γ.γ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικη

γορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Νίκο Λογοθέτη και τον γενικό γραμματέα του Συλλόγου, Νίκο Καραγιάννη είχε η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά, στα γραφεία του Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η κ.Βατσινά ξεναγήθηκε στο κτίριο της Λ.Δικαιοσύνης και ενημερώθηκε για τις πρόσφατες παρεμβάσεις από το Υπουργείο Δικαισύνης σε σχέση με τον φωτισμό και την τοιχοποιία.


Αναφορικά με το νέο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο διαγωνισμός βρίσκεται στη β΄φάση με τον δικαστικό κόσμο να αναμένει την εξέλιξη προκειμένου να προχωρήσει το μακροχρόνιο αίτημα για ανέγερση νέας "στέγης" για τα Δικαστήρια στο Ηράκλειο.


Κατά τη συζήτηση θίχτηκαν ζητήματα όπως το φορολογικό αλλά και η επαναφορά του τεκμαρτού εισοδήματος, για το οποίο σημειώθηκε ότι εξετάζονται παρεμβάσεις μέσω της νομικής οδού (π.χ. έλεγχος αντισυνταγματικότητας) ενώ επίσης συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την αυστηροποίηση ποινών και τα αποτελέσματα αυτής που θα είναι ορατά από την 1η Μαΐου 2024.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........